Marcellus
2011-05-30 | 19:42
Co sądzicie o połączeniu fioletu i czerwieni ??
odp.:
3
ostatnia:
StrefaStylu
93 dni11 h temu wyświetleń:
135
stajl.pl
2011-04-21 | 12:09
nowy portal o modzie ulicznej
odp.:
4
ostatnia:
Borsuk
373 dni16 h temu wyświetleń:
240
Czy wiecie co to moda?
Czy wiecie co to moda? Jesli tak to wymiencie mi 6 modnych kolorow...
zgniła zieleń, brąz, czerwień, żółty, czarny, biały
ostrana...źle
ja chyba nie wiem co to moda, ale najbardziej lubie pastelowy zielony, szary, czarny, pomarańczowy, żółty i niebieski. Chetnie sie dowiem co to za magiczna 6? ;)
żółty, zielony, czerwony, fioletowy, szary, biały
Liczy sie to co komu sie podoba. Jakby sie każdy trzymał schematu modnych kolorów to byłoby monotonnie.
no jo, masz w sumie Ty racje ;)) nie ma za bardzo sensu wyznaczać reguł, coś jest ze smakiem lub nie.
Jak narazie wszyscy źle.Poprawne odpowiedzi to: 1.czerwony 2.fioletowy, 3.jasny zielony, 4.ciemny zielony(nie zgnita zieleń), 5.niebieski 6.żółty
:))) ale koleżanko, to nie jest tak, że modne są te kolory, które Ty wskażesz, a cała reszta jest zła ;) Ubierasz to, co pasuje. Np. Twoj kolory mogłyby zostać zdezawuowane przez kogoś innego.
zgadzam się z andrzejem:P
ludzie, patrząc na wasze zdjęcia w tym serwisie, a szczególnie niedlaciebiekotku, czuję się jakbym weszła na fotka.pl czy wy wiecie co to moda i dobry styl? czy jesteście aż tak zagubieni? czy nie wstydzicie się zamieszczać waszych marnych zdjęć? dlaczego wydaje się wam że jestecie tacy zajebiści? popatrzcie na to: http://www.hel-looks.com/?p=image/archives/58/20070228_01/ dlaczego nie mogę tu znaleźć ani jednej inspirującej mnie foty?
niemogenawaspatrzec: masz rację, foty nie są najwyższej jakości. Dobry link.
zgadza sie, te fotki zrobione sobie samemu komorka kwalifikuja sie raczej do psychiatry...
Nie mam pojęcia czym jest moda. Wiem czym jest styl. I mogę powiedzieć, że niewiele osób go ma.
moda?- jedna dziewczyna ubiera się jak zdzira, po czym kolejnego dnia mamy 100 ksero-kopii??
Ten temat mnie poprostu rozwalił... To że przeczytałaś w gazecie pokroju "Bravo Girl" artyluł o 6 najmodniejszych kolorach nie znaczy że tak akurat jest... To że znasz tych 6 kolorów nie znaczy o tym że wiesz co to jest moda, szczególnie ukazuje to Twoja galeria! Poza tym czerń i biel NIGDY nie wyjda z mody!