Marcellus
2011-05-30 | 19:42
Co sądzicie o połączeniu fioletu i czerwieni ??
odp.:
2
ostatnia:
maikaaa
44 dni18 h temu wyświetleń:
103
stajl.pl
2011-04-21 | 12:09
nowy portal o modzie ulicznej
odp.:
4
ostatnia:
Borsuk
274 dni22 h temu wyświetleń:
212
Lumpy, sh, ciucholandy itp.
Hej dziewczyny...i chłopaki, bo pewnie i tacy się znajdą;) ubieracie się w sklepach z używaną odzieżą? Może jest tu ktoś z Trójmiasta, kto mógłby polecić fajne sklepy tego typu? Ja mam kilka ulubionych, szczególnie 1 we Wrzeszczu, ale to dla mnie za mało :) Piszcie :)
Niestety nie jestem z trójmiasta ale moge powiedzieć, że tak - kupowałam ciuchy w second handach. Muszę przyznać, że różnie to bywało. Niekiedy naprawdę można znaleźć coś fajnego, a dodatkową atrakcją jest to, że nikt ze znajomych tego nie będzie miał, ale bywa też tak, że jak już się cos upatrzy to jest nie w tym rozmiarze co trzeba :(
Nie jestem z Trójmiasta. Często zaglądam do sklepów z urzywaną odzierzą i przyznam że można tam znaleść czasami naprawdę bardzo fajne i orginalne rzeczy za niską cenę.
a co we wrzeszczu? Ja od 3 lat w 3miescie i jeszcze zadnego fajnego nie znalazlam :( To nie to, co na mazurach :D
Nie wiem czy jeszcze jest ale w Oliwie niedaleko rynku byl taki chyba calkiem w porzadku nie wiem -nigdy tam nie wchodzilam ale kolezanki chwalily :) co do chodzenia po takich sklepach i ubierania sie w nich mowie stanowcze nie ;) dla mnie tam smierdzi i nie potrafie sobie nic znalezc :p
hej ja jestem z lublina ale bardzo chetnie chodze po ciuchach nie wszystkich oczywiscie ale mam taki swoj gdzie sa super rzeczy pozdrawiam;);)