Marcellus
2011-05-30 | 19:42
Co sądzicie o połączeniu fioletu i czerwieni ??
odp.:
3
ostatnia:
StrefaStylu
93 dni11 h temu wyświetleń:
135
stajl.pl
2011-04-21 | 12:09
nowy portal o modzie ulicznej
odp.:
4
ostatnia:
Borsuk
373 dni16 h temu wyświetleń:
240
Kto lubi Emo ?
Mi sie to podoba, przez jakis czas chcialam byc emo ale juz nie chce. ;)
Styl emo jest całkiem ciekawy, tyle tylko, że wszystkim się zdążyły znudzić te pogrążone w rozpaczy dzieciaki. Tak naprawdę mało kto ma pojęcie o tym, że emo nie jest wymysłem zeszłego roku, ale ma swoje korzenie głębiej osadzone w historii.
Ja nic nie mam przeciwko emo. Podobają mi sie ciuchy i muzyka emo. Ale z tym cięciem się żyletką to lekka przesada...
Ja uważam, ze ten styl tak ogólnie może być. Tylko przeszkadzają mi osoby, które na siłę chcą być emo. Zachowują się jak tandetne podróby i myślą, że są fajne. Jak widzę na ulicy jakąś dziewczynkę (bo najczęściej to one tak robią), która ubrana jest na czarno w różowe czaszki, włosy ma też obcięte, że niby na emo to mnie coś trafia!
uważam ze jest takie sobie
Ja nie lubie bylo modne dawno ale juy nie powroci...nigdy nie bylam emo
to komercja;P nie prosciej jest byc soba zamiast udawac kogos ?? ;]
Emo było, jest i bedzie. Chodzi o to, ze sa ludzie ktorzt czują ten styl. Odpowiednie ciuchy, muzyka itd. Ale sa rownież pozerzy, ktorzy chcieli sie w to wbic jak ten styl stał sie modny. ...Dajcie spokój..
Ja lubię:P))
do emo nigdy nic nie miałam ale wkurzają mnie te dziewczynki które na siłe chcą być emo. Zgadzam sie z wypowiedzią z marija. sam styl w sobie moze byc ale te tandetne nastki.... yyy ku...ca mnie bierze. Tak samo jak te wszystkie blondi:/ które chca upodobnić sie do dody. włosy utlenione, miniówa, zazwyczaj róż, i TIPSY. boja sie cokolwiek zrobic bo im tipsik odleci albo zlamie sie. STRASZNE. i wiem z życia (wszystkie laski ktore takie znam są GŁUPIE. na serio. A dziewczynka NieDlaKazdegoKotku niech lepiej sie nie wypowiada bo ona nie potrafi odroznic emo od punka. HAHAHA
Mi sie ich styl podoba i wg . , ale tez nie lubie osob , ktore za wszelka cene chca sie do kogos upodobnic .... Do tej subkultury niec nie mam ale nie przepadam za tym jak dziewczyny sie tna ;/ Uwazam ,, ze w Polsce powinno byc wiecej tolerancji dla roznych subkultur ;) Pozdrawiam ;))